Supplies bestellen

Alle supplies van courante OKI en Konica Minolta printers zijn bij ons vanuit voorraad leverbaar.
Wanneer uw bestelling voor 15.00 uur bij ons binnen is, wordt deze dezelfde dag verzonden.

Via het volgende formulier is het mogelijk uw supplies via onze website te bestellen. Bestelformulier

U kunt uw supplies bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 036 549 05 80 (keuze 2).

Supplies afvoeren

Klik op onderstaande knoppen voor meer informatie over het gratis afvoeren van uw OKI of Konica Minolta supplies. 

Supplies afvoeren OKI

Stuur uw gebruikte toners, drums en fusers gratis retour voor financiële steun aan Save the Children.

Via d&b grafisch printen kunt u gratis gebruik maken van het OKI programma voor het inzamelen van gebruikte toners, drums en fusers. Behalve het helpen verminderen van nadelige effecten op het milieu, wordt er met dit programma ook een liefdadigheidsinstelling gesteund, in de vorm van een financiële ondersteuning aan Save the Children. Des te meer er in dit retour-programma wordt ingezameld, des te groter de ondersteuning. Oftewel: als u al uw lege supplies retourneert, steunt u hiermee direct dit goede doel. Nieuwe supplies worden geleverd met een verzendzak. Voor het retour zenden van supplies in de verzendzak dient u de volgende stappen te volgen:

  • Plaats de gebruikte supplies in de verzendzak.
  • Sluit de verzendzak door middel van de sluitstrip.
  • Stop de verzendzak met daarin de gebruikte supplies terug in de doos waarin uw nieuwe supplies zaten en plak de doos dicht.
  • Download het verzendetiket voor GRATIS verzending en plak dit op de doos.

Download hier het verzendetiket

Wij verzoeken u om meerdere supplies zoveel mogelijk als één pakket retour te zenden. U doet dit door meerdere dozen aan elkaar te plakken en daar het verzendetiket op te plakken. Dit is niet alleen efficiënter, maar ook de belasting van het milieu, veroorzaakt door het transport van de retourzendingen, wordt hiermee beperkt. Namens d&b grafisch printen, OKI én Save the Children bedankt

Supplies afvoeren Konica Minolta

Met het Clean Planet Program neemt Konica Minolta zijn verantwoordelijkheid voor het milieu. Van allesomvattende milieuvriendelijke programma's tot de energie en benodigdheden die onze producten verbruiken, met het Clean Planet Program doen we er alles aan om het milieu zoveel mogelijk te sparen.

Ook u kunt een belangrijke rol spelen bij het beschermen van het milieu door uw gebruikte supplies retour te sturen. De supplies worden op efficiënte, schone wijze hergebruikt, wat het milieu ten goede komt. Bovendien is het retourneren van supplies snel, eenvoudig en helemaal gratis.

We stellen ieders medewerking zeer op prijs. Dank u voor uw hulp. Alle beetjes helpen, en zo maken we samen het verschil.

Vraag hier uw gratis retourlabel aan