Een uitvaartondernemer die bij de tijd wil zijn, kent geen tijd: hij is ook dienstverlener buiten kantooruren. Perfect en uniek rouwdrukwerk ‘on demand’ voorhanden hebben is dan een bedrijfskenmerk dat kansen biedt in de branche, een kenmerk waarmee naam kan worden gemaakt, distinctief, attractief. ‘d&b grafisch printen’ hanteert een beproefd concept om juist dat ‘lastige’ bedrijfsonderdeel buitengewoon simpel op te tuigen: 

Read More

d&b is al 25 jaar een unieke partner op gebied van grafische printoplossingen voor de uitvaartbranche.

Door als uitvaartondernemer de vormgeving, productie en afwerking in eigen hand te houden creëert u puur en persoonlijk rouwdrukwerk. Daarmee onderscheidt u zich niet alleen, maar blijft u ook flexibel en onafhankelijk.
Wij bieden een uniek pakket aan producten en diensten voor de realisatie van eigen rouwdrukwerk

  • Grafische- en kantoorprinters.
  • Afwerkapparatuur (voor snijden, rillen en vouwen).
  • Producten voor een persoonlijke uitvaart, zoals kaarsenfolie en foliemachines.
  • InDesign en Photoshop trainingen, maatwerktrainingen en werkplekondersteuning.
  • 12/7 technische ondersteuning bij installatie & instructie en service & onderhoud op locatie.
Read More
Jasper van Burgsteden nieuw op de afdeling verkoop

Per 1 maart hebben wij ons team weer verder uitgebreid, dit keer op de afdeling verkoop, met Jasper van Burgsteden. Jasper komt de verkoop versterken als verkoopadviseur.

Read More
Gertjan Roelofs nieuw bij onze technische dienst

We beginnen dit jaar positief met een nieuwe collega bij onze technische dienst. Gertjan Roelofs komt ons team versterken als technisch specialist.

Read More
Goedkoop blijkt vaak duurkoop

Wij zien de laatste tijd een aantal problemen die veroorzaakt worden door het gebruik van niet-originele supplies. Dit kan helaas vervelende gevolgen hebben, waardoor goedkoop duurkoop wordt... 

Read More

Namens het gehele team van d&b grafisch printen wensen wij u fijne feestdagen en een voorspoedig 2021! Wij kijken met veel vertrouwen en enthousiasme uit naar het nieuwe jaar.

Read More