Lees hieronder onze recensies

Echte service verlenen doet wat met klanten. Gewoon weten dat het goed zit is een hele geruststelling.
Wil jij nu ook klant worden bij d&b? Bel dan 036 549 05 80 of vul het contactformulier in.

 

 

De kwaliteit van het drukwerk is enorm belangrijk. Voor nabestaanden is het drukwerk vaak een zeer belangrijk aandenken ter nagedachtenis van hun dierbare. Om deze kwaliteit te borgen gebruiken wij de apparatuur van d&b waarbij ik een zeer goede samenwerking ervaar en bovenal een kwalitatief betrouwbaar product geleverd is waarmee dit aandenken voor de nabestaanden ook uiterst zorgvuldig tot stand komt. De service, betrokkenheid en het meedenken ervaren wij als zeer kundig en prettig.

Bart de Neer
Schuren Uitvaartzorg

 
 

Sinds een aantal jaren hebben we bijna al het drukwerk in eigen beheer. De flexibiliteit, hulp op afstand en het snelle handelen van d&b is super. We zijn nog niets tegen gekomen waar geen oplossing voor was, er wordt altijd goed meegedacht. De OKI Pro 9431 printer en de vouw- en nietmachine hebben zichzelf al terug verdiend!

Casper van Veen
Van Veen Uitvaartzorg

 
 

Al ruim 15 jaar hebben wij een fijne samenwerking met d&b. Het zelf printen van rouwdrukwerk biedt ons veel voordelen. Zelf de touwtjes in handen hebben zorgt voor een stuk zekerheid en onafhankelijkheid.

Ongeveer drie jaar geleden hebben wij een fantastische stap gemaakt. Na een uitgebreide inventarisatie heeft d&b het rouwdrukwerkproces bij ons nog verder geautomatiseerd. Met de apparatuur en software zijn we heel tevreden!

d&b biedt een uitstekend snelle service. Kortom: wij zijn een zeer tevreden klant!  

Iwan Koster
GUV Uitvaartzorg

 
 

Na de overname van de drukkerij waar wij al ruim 18 jaar ons rouwdrukwerk deden, kwam het besluit om het drukwerk in eigen beheer te gaan doen. In dit traject stond d&b ook al voor ons klaar met een duidelijke kostenindicatie en goede uitleg over de voor-en nadelen van de aanschaf van de printer en docucutter.

Bij collega Boermans & De Vries waren we welkom voor een demonstratie en konden zij vertellen over hun ervaringen. 

Begin oktober 2022 zijn de printer en de docucutter bij ons neergezet. Na een cursus van Indesign (ook verzorgd door d&b) en uitleg over de apparaten zijn we begonnen met het maken van ons eigen rouwdrukwerk. d&b stond altijd voor ons klaar. Zeker in het begin als je de apparatuur nog niet door en door kent bleven zij geduldig met ons meekijken en kwamen we er altijd uit. De telefoontjes naar d&b zijn gelukkig een stuk minder geworden maar als er iets is staan ze 24/7 voor ons klaar. Lukt het telefonisch niet, dan komen ze langs op locatie. 

Wij willen niet meer anders. Het is een behoorlijke investering maar zo de moeite waard. 

Sjoukje van Krimpen-Statema
Van Krimpen-Statema Uitvaartzorg

 
 

d&b is een partij waar we al een aantal jaren mee samenwerken. Begonnen als eenmansbedrijf met een OKI, welke al mooie resultaten gaf. Vanaf 2021 ben ik samen met Eelco de Vries gefuseerd. Daarnaast nog een ander uitvaart bedrijf overgenomen, wat resulteerde in het feit dat onze toenmalige drukmachine niet voldeed aan onze eisen en kwaliteiten. Wederom contact gezocht met d&b. Na diverse gesprekken, een demonstratie bij jullie op locatie en een goed voorstel heeft geresulteerd in onze nieuwe drukkerij. Zeer tevreden met onze drukmachine, finisher en docucutter.

De kwaliteit is uitstekend en de service zeker niet minder!

Leo Boermans
Boermans & de Vries Uitvaartzorg

 
 

Na zeer prettig contact en een goede instructie onlangs een OKI printer aangeschaft bij d&b. De installatie en uitleg was uitstekend. Door het servicecontract kan ik altijd bellen bij storingen.

Team d&b bedankt voor onze fijne samenwerking!

Wilfred Manning
Manning Uitvaartzorg

 
 

Wij werken inmiddels al jaren met de printers van d&b. Het is voor ons erg belangrijk dat het rouwdrukwerk altijd snel klaar is en een eventuele storing moet dan ook snel verholpen worden. Bij d&b kunnen we erop rekenen dat zij altijd bereikbaar zijn. Meestal kunnen zij ons telefonisch al afdoende helpen, maar mocht het probleem groter zijn dan komen ze snel langs om ons te helpen. De kwaliteit van de printen zijn erg goed en – last but not least – verzorgt d&b de trainingen voor de software voor de printers en programma’s als InDesign.

Kortom: wij zijn zeer tevreden klanten.

Brenda Siebrand-Koper
Siebrand Uitvaartbegeleiding

 

Sinds 2006 waren we klant van d&b. Een aantal jaren geleden een overstap gemaakt, waar we ons uiteindelijk niet echt gelukkig bij voelden. Medio 2022 weer terug bij d&b.

Uitstekende service, aardige mensen en niet onbelangrijk: prachtig drukwerk met onze Konica Minolta. 

Teun Juk
Uitvaartverzorging DLE Emmen B.V.

 
 

Wij gebruiken de printers van d&b voor het printen van onze wikkels voor de Tony’s Unlimiteds productielijn in Amsterdam. Wij zijn heel erg tevreden met de d&b. Aan de telefoon word je altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen tijdens het bestellen van de benodigde printeronderdelen. Is er een mankement aan de printer? Dan komt er vaak dezelfde dag nog een monteur langs om het probleem op te lossen.

Kortom: d&b levert TOP service!

Jean-Michel Papavoine
Tony’s Chocolonely

 

Wij maken nu al 1 jaar gebruik van apparatuur en service van d&b en ik kan met recht zeggen dat het een toppartij is om mee samen te werken. d&b streeft altijd naar het beste en dat doen wij ook. 

Daarnaast is de bereikbaarheid bij vragen optimaal.

Bas Notermans
Van der Laan Uitvaart

 
 

d&b ontzorgt ons op het gebied van rouwdrukwerk. Voor ons is het het meest efficiënt om het drukwerk (rouwkaarten, liturgieën, dankkaarten) in eigen beheer te hebben, omdat er interessante marges op zitten. d&b leidt onze medewerkers op het gebied van Adobe InDesign op en de uitvaartleiders kunnen de opmaak zelf in vrije uitloopuren verzorgen.

Henk Visser
Nijboer Uitvaartzorg

 
 

"d&b geeft een uitvaartondernemer enorme zekerheid voor het zelf aanbieden van rouwdrukwerk."
Na 15 jaar uitvaartleider in loondienst bij verschillende organisaties en na een aantal jaar zelfstandig uitvaartondernemer te zijn geweest, dacht ik dat ik behoorlijk wat ervaring en inzicht had met printerleveranciers en onderhouds/service contracten.

Toen ik bij mijn huidige werkgever hoorde dat alles met betrekking op de printers via d&b verliep was mijn eerste reactie, zonde van het geld. Maar niets is minder waar. d&b geeft een uitvaartondernemer enorme zekerheid voor het zelf aanbieden van rouwdrukwerk. Angst voor eventuele storingen of het niet op tijd kunnen verkrijgen van supplies worden door een professioneel team van deskundigen volledig weggenomen.

Mede door de vlotte service en professionele aanpak van onderhoud en storingsdienst en het meedenken vanuit d&b binnen onze organisatie kan ik d&b van harte aanbevelen bij elke uitvaartonderneming waarbij het vervaardigen van drukwerk een deel uitmaakt van de dienstverlening.

Simon Hordijk
De Varenhof Uitvaartzorg

 
 

Voorheen was ik met handen en voeten gebonden aan de grotere machines van Xerox. Maar door de behulpzame en vriendelijke mensen van d&b zag ik dat het ook anders kan. d&b is goed bereikbaar en denkt in oplossingen. Mijn ervaring rondom mijn OKI 9541 is goed. Een printer is net een 'mens'; je moet ze voeden en hebben onderhoud nodig en ze doen niet altijd wat je verlangt.

Fred Meijers
Fred Meijers Grafische Dienstverlening

 
 

Tja…… dan is de dag dat je wist dat die zou komen.

Een verhuiswagen voor de deur waar 2 enorme apparaten uitkwamen. Een uurtje later 2 techneuten die alles in- en aan elkaar zetten. En het is een heel gevaarte kan ik je verzekeren; ik heb hem al eens onze wasstraat genoemd. De kaarten maken een behoorlijke reis door de printer.

Uiteindelijk nadat alles geïnstalleerd was, uitleg gekregen over de werking ervan. De 3 P’s moesten we goed onthouden. En omdat ik hardnekkig sommige stappen in een programma vergeet heb ik snel een aantekenboekje erbij gehaald en de uitleg beknopt opgeschreven. In eerste instantie de basis principes. En dan zijn de experts weg en sta je er alleen voor. Een groot touch screen die in de lucht hangt en tot je beschikking staat en de aantekeningen in de hand. Het is echt wel wennen. Het is ook echt wel spannend.

In het begin wat moeite om nieuwe papierformaten in te voeren terwijl we toch echt alles deden zoals het moest. Gelukkig kon de help-desk op afstand het probleem verhelpen. (Een foutje met de programmatuur geloof ik, wij hadden het in ieder geval wel goed gedaan ………)

En nu zijn we een paar weken verder. Het wordt steeds wat makkelijker en gewoner. Maar de aantekeningen over hoe het ook al weer ging zijn binnen handbereik. Maar wat een mooie afdrukken. Zwart is ook echt zwart. De kleuren spreken ook veel meer. Meer diepte, meer scherpte. Toch dezelfde kaart ook nog even op de oude printer afgedrukt. En wat een verschil. Van wat meer dof naar heel veel meer sprankelend. En wat een snelheid. Het afdrukken op de oude printer duurde dusdanig dat je deze gelijk kon vouwen. En nu………forget it. Het gaat echt snel. Waar je in het begin heel veel moeite moest doen om een liturgie goed af te drukken met de bijbehorende pagina’s, moest vouwen en moest nieten, is deze printer een genot. “Hij schijnt bijna zelf te kunnen denken”. De liturgie zoals je die krijgt aangeleverd als printopdracht geven, omslagpapier en binnenpapier in de bak en even later heb je een keurige, gevouwen liturgie met ook nog een nietje erin. 2 zelfs.

Het kost wat………. Het is een groot apparaat……. De ventilatoren zijn ook niet fluisterstil…… Het opwarmen duurt wat langer. Maar de kwaliteit en de snelheid maken een heleboel goed. Blij mee !!!

Bouwinus Kadijk
Hulzebus Uitvaartverzorging Groningen

 
 

Aan de hand van zeer goede ervaringen toen wij nog in loondienst werkten kochten wij na de start van onze eigen uitvaartonderneming vier jaar geleden onze eerste printer bij d&b. Deze maand hebben wij er drie printers bijgekocht waarvan één met ‘finisher’ om automatisch liturgie- en programmaboekjes te kunnen printen, vouwen & nieten. Wederom top advies & keurige installatie. Waarom hebben wij gekozen voor d&b: kleinschalig, eerlijk advies, korte lijnen, al jaren dezelfde betrokken medewerkers en zeer goede service.

Jacco van der Laarse & Jaap van der Maarl
Uitvaartzorg De Meer Hoofddorp

 
 

Zowel de goede afdrukkwaliteit van OKI alsmede de betrouwbare service van d&b deed mij besluiten met d&b te gaan samenwerken. d&b staat voor zijn product en levert de benodigde service en kennis. Ze zijn flexibel en werken nauwkeurig. Ik zou d&b zeker aanbevelen omdat onze OKI een betrouwbare printer is met een uitstekende kwaliteit en dankzij de goede ervaringen die wij hebben met d&b.

Gerrit Riezebos
Drukkerij Riezebos

 
 

Wij zijn heel tevreden over de mooie printer en de geweldige begeleiding van d&b. Alles gaat goed, we hebben geen stress en ontdekken steeds meer... We zijn blij dat we jullie gevonden hebben.

Luuk Schudde
Foto Luuk Schudde

 
 

Lage printkosten, eerlijk advies en een uitstekende service. d&b grafische techniek is een betrouwbare partner op printgebied. CvK Hervormde Gemeente Zeist is zeer tevreden over de samenwerking met d&b. Gerrit Jan Randewijk:

“Ik kon mijn vorige printer na de looptijd van 6 jaar niet overnemen tegen een schappelijke prijs. De aantallen waar wij op ingeschat waren haalde wij niet meer, maar wij betaalden er wel voor. Onze huidige OKI printer van d&b is in ons eigendom en daarom betalen wij alleen het werkelijke gebruik. De service is zoals het hoort: goed. Het adviestraject is duidelijk en correct. Geen kleine lettertjes bij d&b.’

In Zeist heeft de OKI printer een kostenbesparing van 60% per jaar opgeleverd. De gemeente maakt op meerdere werkplekken intensief gebruik van de printer. Door de mooie afdrukkwaliteit komen er nu verzoeken van derden die graag iets in kleur willen komen printen, aldus Randewijk.

Gerrit Jan Randewijk
CvK Hervormde Gemeente Zeist

 

Onze ervaringen met d&b zijn super goed. De service is perfect. Het apparaat piept, wij geven één telefoontje en d&b lost het op.

De printer is super betrouwbaar, maar het aller prettigst vind ik dat ik d&b kan bellen voor supplies en dat ze er dan de volgende dag zijn.

Het rekensommetje is snel gemaakt; de betrouwbaarheid over 5 jaar, de kosten over 5 jaar, je bent beter uit en je bent voordeliger uit met een OKI printer.

Als de toners op zijn, hebben we binnen een dag nieuwe toners in huis en de technische dienst hebben wij niet nodig, want hij doet het altijd, top.

De kwaliteit van het drukwerk is erg goed, ik print folders, flyers, menukaarten etc, een perfecte printer is het. De printer maakt een stuk minder lawaai en hij ruikt minder, hij is eigenlijk net zo simpel als iedere andere printer, alleen de kwaliteit is een stuk beter.