Over d&b grafisch printen

Direct Effect

Jan-Willem van Burgsteden is d&b grafisch printen in 1996 gestart met als belangrijkste drijfveren dat het bieden van service optimaal moet zijn, er meer dan voldoende kennis in huis is, klanten snel en netjes geholpen worden én dat het bedrijf op een gezonde manier groeit, waarbij de gezondheid en het plezier van de medewerkers boven het genereren van steeds meer omzet staat.

Deze drijfveren zijn vandaag de dag nog steeds de kern van d&b grafisch printen en inmiddels zijn we 25 jaar leverancier van innovatieve printoplossingen.

Alles om van zelf printen een succes te maken

Wij zijn OKI Graphic Arts Partner en Premium Partner van Konica Minolta. Bij ons haalt u dan ook alles in huis - van printers tot service en van trainingen tot afwerkapparatuur - om van zelf printen een succes te maken.

Met uw eigen printer waarborgt u uw kwaliteit, bent u flexibel en houdt u de controle. Laat uw klanten kennis maken met de oneindige mogelijkheden van uw printer. Mix met diverse printtechnieken en materiaalsoorten en wordt toonaangevend in uw branche dankzij uw creativiteit en authenticiteit.

U krijgt mogelijkheden binnen handbereik die u vroeger moest uitbesteden, of die alleen mogelijk waren met behulp van dure apparatuur. Wij zetten de innovatieve producten van OKI en Konica Minolta graag in om u zo succesvol mogelijk te maken. Standaard printen is geschiedenis, persoonlijk, grafisch printwerk de toekomst.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u de mogelijkheden graag met eigen ogen zien, vraag dan ons gratis inspiratiepakket aan, of plan een afspraak. Wij hebben alle maatregelen getroffen om u online, of op een veilige manier - bij u, of bij ons - op locatie te ontmoeten.