Bekijk hieronder onze producten

Een goede printoplossing houdt niet op bij de aanschaf van de juiste printer. Het volledige printproces bestaat uit een uitgekiend pakket aan producten en diensten rondom de printer, waarmee het familiedrukwerk van start tot finish zelf gemaakt wordt. Of het nu gaat over rouwdrukwerk, geboortekaartjes of ander familiedrukwerk, wij helpen je om dit proces volledig in te richten. Voor advies bij het vinden van een printoplossing die naadloos aansluit bij jullie bedrijfsvoering? Neem dan contact met ons op via 036 549 05 80 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Hieronder een greep uit ons assortiment

Waarom d&b?

Een goede printoplossing houdt niet op bij de aanschaf van de juiste printer. Het volledige printproces bestaat uit een uitgekiend pakket aan producten en diensten rondom de printer, waarmee het familiedrukwerk van start tot finish zelf gemaakt wordt. Of het nu gaat over rouwdrukwerk, geboortekaartjes of ander familiedrukwerk, wij helpen je om dit proces volledig in te richten.

Printers

Als OKI GA (Graphic Arts) Partner hebben wij alle grafische printers uit de OKI Pro-serie in ons assortiment. Daarnaast leveren wij als Premium Partner van Konica Minolta de AccurioPrint C4065 uit het Production Printing portfolio. Naast grafische printers, hebben wij ook een mooi aanbod aan multifunctionele en office printers, uit de Executive Serie (ES) van OKI en de bizhub lijn van Konica Minolta.

Afwerkapparatuur

Wij leveren alle apparatuur die nodig is om het familiedrukwerk professioneel af te werken. Denk bijvoorbeeld aan rillen, vouwen, boekjes maken (vouwen & nieten) en snijden. Het randloos printen/afwerken van het rouwdrukwerk is een veelgestelde vraag vanuit de families en ook daarin hebben wij veel mogelijkheden. Met de volautomatische Duplo DC-618 zijn de mogelijkheden eindeloos.

Supplies en accessoires

Naast printers, leveren wij alle verbruiksmaterialen (toners, drums e.d.) voor de printers vanuit voorraad en kun je bij ons terecht voor accessoires. Denk bijvoorbeeld aan extra papierlades, een ladeblok of cabinet, een bannertray, harde schijf of WLAN module om draadloos te kunnen printen.

Trainingen

Onze op maat gemaakte trainingen zijn gericht op de uitvaartbranche. Bij ons leer je hoe je van A tot Z het rouwdrukwerk opmaakt door middel van Photoshop & InDesign. Dit zorgt voor meer creativiteit en een rouwdrukwerkproces wat je volledig binnen het bedrijf uitvoert.  

Aanvullende producten

Wij proberen altijd mee te denken en te zoeken naar nieuwe, aanvullende producten waarmee we jouw creativiteit volledige ondersteunen. Zo hebben wij kaarsenfolie en de LED banner met OKI bannerpapier, waarmee u uw eigen dienstverlening verder uit kunt breiden. En de enveloppenfeeder en afzuigtafel t.b.v. de efficiëntie en veiligheid van uw productieproces. 

Voor advies bij het vinden van een printoplossing die naadloos aansluit bij jullie bedrijfsvoering? Neem dan contact met ons op via 036 549 05 80 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..