Verschillende kaarten komen in beeld, allemaal met ronde hoeken.

Rond uw printwerk af

Rond uw printwerk in een handomdraai af met onze rondhoeker.

Met de rondhoeker voorziet u uw printwerk eenvoudig en snel van afgeronde hoeken, voor een extra luxe uitstraling.

De rondhoeker is zeer compact en gemakkelijk te bedienen. Naast papier, ponst u ronde hoeken in o.a. karton, kunststoffen en folies, dé finishing touch van al uw printwerk.

Over de rondhoeker

De rondhoeker is een eenvoudige en flexibele oplossing voor het ponsen van ronde hoeken in diverse materialen. Er zijn vijf rondhoekmessen in verschillende stralen leverbaar. De straal is bepalend voor de positie van het te ponsen materiaal. De positie van de hoek wordt met behulp van twee aanleggen en een ponsmatrijs ingesteld. Het apparaat is voorzien van een draaibaar ponsplaatje, wat eenvoudig te vervangen is. Alle messen en ponsplaatjes zijn los na te bestellen.

De rondhoeker is bij uitstek geschikt voor het snel en eenvoudig rondhoeken van papier, karton, kunststof en lamineerfolie. De maximale stapelhoogte van het materiaal is 10 mm.

Wilt u meer informatie over de rondhoeker, neem dan contact met ons op via 036 549 05 80, of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u printvoorbeelden met afgeronde hoeken met eigen ogen zien? Vraag dan ons gratis inspiratiepakket aan.