Wij laten niets aan het toeval over

De uitvaartzorg vraagt om specifieke kennis, zodat nabestaanden volledig worden ontzorgd. “Om niets aan het toeval over te laten en om zeker te zijn van de hoogste kwaliteit, hebben we alles in eigen beheer. Dus ook het drukwerk.”

Drukkerij

Het hechte team staat altijd klaar om nabestaanden te ondersteunen. Vanuit de eigen drukkerij worden rouwkaarten, liturgieën en dankbetuigingen geprint. “Het is ontzettend belangrijk dat mensen snel op de hoogte worden gebracht van de rouwdienst. Daarom zorgen wij op de dag van overlijden al voor een ontwerp, het afdrukken én verzenden van de kaarten.”

Dankzij de nieuwe KM C3070L productieprinter is Nijboer Uitvaartzorg altijd zeker van snelle levering en de hoogste kwaliteit. “Eerder maakten we gebruik van OKI printers van d&b, maar we wilden graag nog een stapje maken in ons grafisch drukwerk. Een hogere, snellere productie draaien, een hoge kwaliteit én een finisher en scanmodule,” vertelt Henk. Die laatste helpt om het bedrijf verder te digitaliseren. De finisher maakt het creëren van boekjes voor kerkdiensten een stuk efficiënter.

d&b-gezind

De productieprinter voldoet aan de verwachtingen en ook over d&b is Henk zeer tevreden. “Ik ben d&b-gezind,” lacht hij. “Ze begrijpen precies waar we tegenaan lopen en wat we nodig hebben. Daarnaast leiden ze onze eigen mensen op. Tijdens de speciale uitvaartbranche-trainingen worden de fijnste kneepjes van InDesign bijgespijkerd.” Henk concludeert: “Het is een mooie, prettige organisatie die voor je klaar staat als je ze nodig hebt.”

“Om niets aan het toeval over te laten en om zeker te zijn van de hoogste kwaliteit, hebben we alles in eigen beheer. Dus ook het drukwerk.”
Henk Visser, eigenaar van Nijboer Uitvaartzorg