d&b maakt het verschil

Marree & Dijxhoorn Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met circa 15 advocaten en medewerkers, gevestigd in Amersfoort.

Klaar voor de toekomst

Gelijktijdig met de verhuizing naar ons nieuwe pand, wilden wij een goede start maken door onze verouderde printers te vervangen. Gezien de omvang van ons kantoor en de vele printopdrachten, hebben wij vooral gekeken naar de snelheid, mogelijkheden voor beveiligd afdrukken en de service. Hier maakt d&b in vergelijking met andere partijen zeker het verschil.

Geen onnodige vertraging

Wij werken met deadlines, dus bij een storing moet er direct gehandeld worden. In het verleden namen wij printers af via een tussenpartij wat voor onnodige vertraging zorgde. Hierin biedt d&b met hun eigen technische dienst ons veel betere én snellere ondersteuning.

Het all-in servicecontract is dan ook zeker aan te bevelen. Voornamelijk voor de uitstekende service, maar ook op het gebied van supplies, je hebt hier zelf geen omkijken meer naar.

“Wij hebben met de printers nog geen grote bijzonderheden gehad. Maar wanneer er nood aan de man is, staat er binnen no-time een monteur op de stoep.”
Carmen Gaarenstroom, Financiële Administratie bij Marree & Dijxhoorn Advocaten