Stimuleer de creativiteit van studenten

Studenten gaan tijdens hun opleiding een reeks nieuwe ideeën verkennen. Het tevreden stellen van deze jonge mensen is van directe invloed op de reputatie van creatieve designer opleidingen.

De apparatuur die deze creatieve ideeën tot leven brengt wordt dan ook steeds belangrijker, wanneer studenten op zoek gaan naar nieuwe manieren om hun creativiteit vorm te geven. 

Op Nottingham Trent University’s School of Art and Design maken de OKI 5-kleuren Graphic Arts printers integraal onderdeel uit van het studieprogramma. Studenten maken optimaal gebruik van de functionaliteiten die deze printers bieden en vinden unieke manieren om hun creativiteit uit te drukken.

Door met verschillende ontwerpprocessen te experimenteren, leren studenten snel en verleggen ze hun creatieve grenzen voortdurend, terwijl ze hun ideeën realiseren.

Unieke mogelijkheden
De OKI 5-kleuren Graphic Arts printers bieden de studenten unieke mogelijkheden: 

  • Met witte en transparante toner printen
  • Op een breed scala aan speciale substraten, waaronder donkere of gekleurde kaarten en papier, metallic of structuurpapier, PE/PET-materialen en zwaar papier printen
  • Enkelzijdig tot 360 grams printen
  • Van 64 mm tot 330 mm breed en 89 mm tot 1.30 meter lang materiaal verwerken
  • Dubbelzijdig printen tot 300 grams
  • Zeer gunstige ROI door een lage aanschafwaarde en lange levensduur
  • De Nottingham Trent University heeft de tevredenheid van de studenten over zijn Graphic Design opleiding aanzienlijk zien stijgen, wat heeft geleid tot meer nieuwe studenten in 2019. De universiteit ziet vooral een hogere tevredenheid over de technische hulpmiddelen die studenten tijdens hun opleiding gebruiken. De introductie van de 5-kleurenprinters van OKI heeft daaraan bijgedragen.

"De OKI-printer geeft studenten alle ruimte om hun creativiteit vorm te geven en witte en doorzichtige inkt te gebruiken, wat anders niet mogelijk zou zijn geweest. Dit is niet alleen een investering in de opleiding, maar ook in de studenten." 
Dan Radburn, hoofdtechnicus, Nottingham Trent University