Blink uit met uw rouwdrukwerk!

Afgelopen donderdag 25 juni jl., organiseerden wij het seminar 'blink uit met uw rouwdrukwerk' voor onze klanten uit de uitvaartbranche. Het seminar is zeer goed bezocht en wij kijken terug op een geslaagde middag en avond!

Wij willen alle bezoekers graag hartelijk danken voor hun deelname. Mede dankzij uw input is het een inspirerende en interactieve middag geworden. Wij hopen dat u met een goed gevoel terugkijkt op uw deelname aan het seminar en dat wij u hebben kunnen inspireren op het gebied van uw rouwdrukwerk.

Wij hebben veel positieve geluiden gehoord over de presentaties m.b.t. de opmaak in InDesign en Photoshop en kleurbeheer en kwaliteit. Ook de voorbeelden van bijvoorbeeld de banners en kaarsen die ingezet kunnen worden om een uitvaart verder te personaliseren, hebben veel bezoekers aan het denken gezet.

Heeft u naar aanleiding van het seminar nog vragen, dan horen wij dit uiteraard graag! U kunt contact met ons opnemen via 036 549 05 80 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..