A3-printer met spotkleur wit op de eerste plaats

OKI Systems brengt de Pro9542dn A3+ vijfkleurenprinter op de markt. Met deze printer bent u in staat om naast de vier CMYK proceskleuren, wit als extra spotkleur te printen.

 

De printer is zeer geschikt voor het bedrukken van verpakkingen, of gebruik door reclame- en ontwerpbureaus, hotels, reisbureaus en bedrijven die werken met kleine, gepersonaliseerde oplagen. Voor het printen van levendige kleuren op volvlak of in witdruk op media met een donkere, transparante of gekleurde achtergrond, is de OKI Pro9542dn de ideale oplossing. Door het onderliggende wit worden de kleuren van de bedrukte transparante folies, creatieve mailings en wenskaarten extra versterkt. De witte toner laat licht door en kan ook als dekkende witte kleur worden gebruikt.

Rechte papiergeleiding
De hoge mate van mediaflexibiliteit van de OKI Pro9542dn biedt een extra voordeel als het gaat om creatief drukwerk. Vanwege de rechte papiergeleiding kan de printer met gemak ook hogere gramgewichten aan tot maar liefst 360 g/m². Bovendien kunnen alle formaten van A6 tot A3+ en zelfs banners met een lengte tot 1,3 meter zonder problemen worden bedrukt.

Klik hier voor meer informatie over deze printer

Klik hier voor het persbericht