2 mensen die bij de Konica Minolta AccurioPrint C4065 staan.

AccurioPrint C4065 uw brug naar succes

De AccurioPrint C4065 van Konica Minolta is een compacte alleskunner. Deze slimme kleurenproductieprinter biedt u alle functionaliteit waarmee u uw activiteiten naar wens kunt uitbreiden. De C4065 helpt u uw organisatie te laten groeien en alles uit uw investering te halen.

Uitzonderlijke kwaliteit, elke printopdracht

De AccurioPrint C4065 biedt de hoogste automatiseringsgraad en produceert kwaliteit van het hoogste niveau. De hoge snelheid, hoge productiviteit en hoge uptime, helpen u de kortste doorlooptijden te bereiken.

De mediaflexibiliteit van de C4065 is zeer groot dankzij mogelijkheden voor papier tot 360 grams, vellen tot 1.300 mm, enveloppen en media met structuur, waardoor de verscheidenheid van het printaanbod nog groter wordt. Geavanceerde beeldverwerkingstechnologieën zorgen voor een betrouwbare en consistente uitvoer.

Als gebruiker van het AccurioPrint systeem kunt u rekenen op een eenvoudige bediening, een uiterst betrouwbare papierbaan, uitzonderlijke productiviteit en uitstekende, geautomatiseerde beeldstabiliteit.

De AccurioPrint C4065 is uw brug naar succes

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u geïnspireerd worden? Vraag dan ons inspiratiepakket met printvoorbeelden aan

Uiteraard bent u van harte welkom voor een demonstratie in onze showroom in Zeewolde, klik hier om een afspraak in te plannen