5 verschillende afbeeldingen die achter elkaar aankomen in een Powerpoint show.

OKI Pro9541: print wit of glans

Uw creativiteit en de aandacht die u besteedt aan uw ontwerpen, moet volledig tot zijn recht komen in het geprinte resultaat. De OKI Pro9541 levert wat u verwacht, dankzij de witte én transparante toner komen specifieke kleurelementen tot leven!

Verwisselbare witte en transparante toner als vijfde kleur

De OKI Pro9541 is een 5-kleuren SRA3 laserprinter, met een verwisselbare witte en transparante toner. In deze printer zit wit als laatste kleur, waardoor de Pro9541 het wit óver de kleuren print. Met deze machine print u dus bijvoorbeeld alleen wit op (donker) gekleurde materialen, of full colour op transparant materiaal.

De witte toner in de OKI Pro9541 is verwisselbaar met een transparante toner. Met de transparante toner licht u bepaalde elementen uit een ontwerp uit, of voorziet u de print van een zachte glans. De transparante toner is in combinatie met UV/blacklight ook te gebruiken voor waardevermeerdering of beveiliging van documenten (certificaten, toegangskaartjes/-bandjes etc.). 

Ongekend flexibel

De OKI Pro9541 onderscheidt zich op het gebied aan flexibiliteit in materialen:

  • Allerlei papiersoorten tot 360 grams (320 grams dubbelzijdig), ook met grovere structuren
  • Formaten van 63 mm x 88 mm tot SRA3 en banners tot 1,3 meter
  • Allerlei andere materialen, waaronder folie, kunststof, stickermateriaal etc.
  • Transparante materialen voor full colour prints
  • (donker) Gekleurde materialen voor wit prints

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij adviseren u graag over printen met witte en glans toner. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 036 549 05 80, of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In onze unieke showroom kunt u de OKI Pro9541 zelf in werking zien. Plan uw bezoek, of vraag uw gratis inspiratiepakket aan. U bent van harte welkom.