Duplo DC-446 rilmachine

Vouwen door dik en dun

Uw printwerk verzorgt u op verschillende soorten materiaal. Zo produceert u uw kaarten waarschijnlijk op steviger papier. Voor het vouwen van dit soort grovere materialen raden wij u aan om een rilmachine te gebruiken. Een rilmachine gebruikt u om een vouwlijn (ril) te maken in (stevig) papier of karton, dat zonder rillijn lastig in een rechte lijn te vouwen is. Het resultaat: scherpe, rechte vouwlijnen (rillen).

Met onze gebruiksvriendelijke, robuuste rilmachines kunt u ervan op aan dat uw printwerk netjes en precies wordt gerild. Perfect rillen voor vouwen door dik en dun!

De Duplo DC-446 is een volledig geautomatiseerde rilmachine met hoge productiviteit dankzij de invoercapaciteit van 10 cm. Er kunnen tot 20 rillen op een vel geplaatst worden. Deze rillen kunnen worden ingesteld in stappen van 0,1 mm voor een hoge mate van nauwkeurigheid.

De DC-446 is eenvoudig te bedienen met het lcd-scherm en er kunnen tot 30 jobs worden geprogrammeerd en opgeslagen. De machine rilt 110 tot 350 g/m2 en formaten van 14 x 15 cm tot 33 x 67 cm.

    Plan een afspraak voor een demonstratie of adviesgesprek