Uitvaartbranche

Onderscheid uzelf met uniek en gepersonaliseerd rouwdrukwerk in eigen beheer.

Uw rouwdrukwerk in eigen huis produceren biedt alleen maar voordelen

U legt zelf - als geen ander - de emoties van de nabestaanden in het rouwdrukwerk. Dus waarom zou u dit belangrijke werk uitbesteden? Door uw rouwdrukwerk zelf te produceren wordt het puur en persoonlijk.

Onderscheidend rouwdrukwerk
U maakt uw eigen, unieke rouwdrukwerk. Hiermee onderscheidt u uzelf. Stel uw eigen collectie samen en bespaar hierdoor tevens op voorraad.

Duurzaam rouwdrukwerk
Bepaal zelf hoe duurzaam u produceert. Print bijvoorbeeld op gerecycled papier. Ook scheelt zelf opmaken en printen heen en weer rijden, wat weer bijdraagt aan een beter milieu.

Alles zelf in de hand
U produceert uw rouwdrukwerk flexibel en onafhankelijk van derden. Hiermee bespaart u tijd en geld en houdt u zelf controle over het proces en de kwaliteit.

Een interessant verdienmodel
Met onze printoplossingen op maat is - ongeacht uw bedrijfsgrootte of het aantal uitvaarten per jaar - een eigen printer voor iedereen binnen bereik. Het zelf opmaken, printen en afwerken van uw rouwdrukwerk biedt een zeer interessant verdienmodel.

Met uw eigen printer verzorgt u:

  • Unieke rouwkaarten en persoonlijke enveloppen
  • Dankkaartjes en/of bidprentjes
  • Programmaboekjes en/of liturgieën
  • Gepersonaliseerde kaarsen, banners en kistlopers
  • Flyers, brochures en ander promotioneel drukwerk
  • Briefpapier, visitekaartjes en ander huisstijl drukwerk

U heeft uw eigen drukkerij in huis!

Aan d&b heeft u meer

Wij ondersteunen u met een uniek pakket aan producten en diensten rond uw printer. Uiteraard toegespitst op de uitvaartbranche en de productie van rouwdrukwerk.

Naast printers en accessoires, leveren wij alle supplies voor uw printer vanuit voorraad en kunt u bij ons terecht voor apparatuur voor de afwerking van uw rouwdrukwerk (snijden, vouwen etc.). Ook bieden wij unieke producten voor een persoonlijke uitvaart, bijvoorbeeld Kaarsenfolie voor gepersonaliseerde kaarsen en de foliemachine voor extra glans.

Onze gecertificeerde technische dienst verzorgt de installatie en instructie, verricht onderhoud en ondersteunt u 7 dagen in de week, 14 uur per dag bij calamiteiten. Verder verzorgen wij trainingen InDesign en Photoshop, maatwerktrainingen en werkplekondersteuning.

Wij ondersteunen u met alles om van zelf printen een succes te maken.

Plan uw afspraak

Wilt u uw rouwdrukwerk zelf verzorgen, of bent u toe aan een volgende stap? Plan dan nu uw afspraak. U bent van harte welkom in onze showroom, waar u alle apparatuur zelf in werking kunt zien. Naast de mogelijkheid tot een afspraak bij u of bij ons op locatie, bieden wij diverse mogelijkheden voor een afspraak op afstand.