Uw eigen drukkerij in huis

Met onze printoplossingen op maat is - ongeacht uw bedrijfsgrootte of aantal uitvaarten per jaar - een eigen rouwdrukwerk printer voor iedereen binnen bereik en het zelf verzorgen van uw rouwdrukwerk biedt een zeer interessant verdienmodel.

Met uw eigen printer verzorgt u, naast unieke rouwkaarten, een scala aan printwerk zelf. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke enveloppen, dankkaartjes/bidprentjes, programmaboekjes/liturgieën, gepersonaliseerde kaarsen en banners of kistlopers. Naast rouwdrukwerk print u ook flyers, brochures, uitnodigingen, briefpapier, visitekaartjes; u heeft uw eigen drukkerij in huis.

Uw rouwdrukwerk zelf produceren biedt alleen maar voordelen

U legt zelf als geen ander de emoties van de nabestaanden in het rouwdrukwerk, dus waarom zou u dit belangrijke werk uitbesteden? Door uw rouwdrukwerk zelf op te maken wordt het puur en persoonlijk. U maakt uw eigen, unieke rouwdrukwerk en hiermee onderscheidt u uzelf. Stel uw eigen collectie samen en bespaar hierdoor tevens op voorraad.

U produceert uw rouwdrukwerk flexibel en onafhankelijk van derden. Hiermee bespaart u tijd en geld en houdt u zelf controle over het proces en de kwaliteit. Ook heeft u zelf in de hand hoe duurzaam u produceert. Zelf opmaken en printen scheelt bijvoorbeeld heen en weer rijden, wat weer bijdraagt aan een beter milieu. 

Aan d&b heeft u meer

Een goede printoplossing houdt niet op bij de aanschaf van een printer. Daarom ondersteunen wij u met een uniek pakket aan producten en diensten rond uw printer. Uiteraard toegespitst op de uitvaartbranche en de productie van rouwdrukwerk.

Naast printers en accessoires, leveren wij alle supplies voor uw printer vanuit voorraad en kunt u bij ons terecht voor apparatuur t.b.v. de afwerking van uw printwerk (snijden, vouwen etc.). Ook bieden wij unieke producten voor een persoonlijke uitvaart, bijvoorbeeld CandleFoil voor gepersonaliseerde kaarsen en de foliemachine voor extra glans.

Onze gecertificeerde technische dienst verzorgt de installatie en instructie, verricht onderhoud en ondersteunt u 16/7 bij calamiteiten. Verder verzorgen wij trainingen InDesign en Photoshop, maatwerktrainingen en werkplekondersteuning.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij adviseren u graag over het verzorgen van uw eigen rouwdrukwerk. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 036 549 05 80, of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In onze unieke showroom kunt u alle apparatuur zelf in werking zien. Plan uw bezoek, of vraag uw gratis inspiratiepakket aan. U bent van harte welkom.

    Plan een afspraak voor een demonstratie of adviesgesprek

Wat onze klanten zeggen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

'd&b heeft een goede service en een mooie collectie OKI printers.'

Monuta Haveman

'Kenmerkend voor d&b is kwaliteit en service'

Jan Klaas Faber - Faber Uitvaartzorg

‘d&b geeft een uitvaartondernemer enorme zekerheid voor het zelf aanbieden van rouwdrukwerk.’

Simon Hordijk - De Varenhof Uitvaartzorg

Lage printkosten, eerlijk advies en een uitstekende service. d&b grafische techniek is een betrouwbare partner op printgebied. CvK Hervormde Gemeente Zeist is zeer tevreden over de samenwerking met d&b. Gerrit Jan Randewijk:“Ik kon mijn vorige printer na de looptijd van 6 jaar niet overnemen tegen een schappelijke prijs. De aantallen waar wij op ingeschatwaren haalde wij niet meer, maar wij betaalden er wel voor. Onze huidige OKI printer van d&b is in ons eigendom en...

Gerrit Jan Randewijk, CvK Hervormde Gemeente Zeist

‘d&b ontzorgt ons op het gebied van rouwdrukwerk. Voor ons is het het meest efficiënt om het drukwerk (rouwkaarten, liturgieën, dankkaarten) in eigen beheer te hebben, omdat er interessante marges op zitten. d&b leidt onze medewerkers op het gebied van Adobe InDesign op en de uitvaartleiders kunnen de opmaak zelf in vrije uitloopuren verzorgen.'

Henk Visser - Nijboer Uitvaartzorg

'd&b heeft een zeer goede service en prettige medewerkers. Ze doen goed aan relatieonderhoud. Groot worden is geen kunst, groots blijven wel.'

Ad Reebergen - Uitvaartverzorging Reebergen

'Het ging niet alleen om een printer, maar om training en ondersteuning'

Rob IJntema - Gooische Uitvaartverzorging

'Aan de hand van zeer goede ervaringen toen wij nog in loondienst werkten kochten wij na de start van onze eigen uitvaartonderneming vier jaar geleden onze eerste printer bij d&b. Deze maand hebben wij er drie printers bijgekocht waarvan één met ‘finisher’ om automatisch liturgie- en programmaboekjes te kunnen printen, vouwen & nieten. Wederom top advies & keurige installatie. Waarom hebben wij gekozen voor d&b: kleinschalig, eerlijk advies, korte lijnen, al jaren dezelfde betrokken medewerkers...

Jacco van der Laarse & Jaap van der Maarl, Uitvaartzorg De Meer Hoofddo…

‘Voor onderscheidend rouwdrukwerk is de beste printer een must.’

Koop Geersing - Yarden & Geersing