Uw rouwdrukwerk in eigen huis produceren biedt alleen maar voordelen

U legt zelf - als geen ander - de emoties van de nabestaanden in het rouwdrukwerk. Dus waarom zou u dit belangrijke werk uitbesteden? Door uw rouwdrukwerk zelf te produceren wordt het puur en persoonlijk.

Onderscheidend rouwdrukwerk
U maakt uw eigen, unieke rouwdrukwerk. Hiermee onderscheidt u uzelf. Stel uw eigen collectie samen en bespaar hierdoor tevens op voorraad.

Duurzaam rouwdrukwerk
Bepaal zelf hoe duurzaam u produceert. Print bijvoorbeeld op gerecycled papier. Ook scheelt zelf opmaken en printen heen en weer rijden, wat weer bijdraagt aan een beter milieu.

Alles zelf in de hand
U produceert uw rouwdrukwerk flexibel en onafhankelijk van derden. Hiermee bespaart u tijd en geld en houdt u zelf controle over het proces en de kwaliteit.

Een interessant verdienmodel
Met onze printoplossingen op maat is - ongeacht uw bedrijfsgrootte of het aantal uitvaarten per jaar - een eigen printer voor iedereen binnen bereik. Het zelf opmaken, printen en afwerken van uw rouwdrukwerk biedt een zeer interessant verdienmodel.

Met uw eigen printer verzorgt u:

 • Unieke rouwkaarten en persoonlijke enveloppen
 • Dankkaartjes en/of bidprentjes
 • Programmaboekjes en/of liturgieën
 • Gepersonaliseerde kaarsen, banners en kistlopers
 • Flyers, brochures en ander promotioneel drukwerk
 • Briefpapier, visitekaartjes en ander huisstijl drukwerk

U heeft uw eigen drukkerij in huis.

Aan d&b heeft u meer

Wij ondersteunen u met een uniek pakket aan producten en diensten rond uw printer. Uiteraard toegespitst op de uitvaartbranche en de productie van rouwdrukwerk.

Naast printers en accessoires, leveren wij alle supplies voor uw printer vanuit voorraad en kunt u bij ons terecht voor apparatuur voor de afwerking van uw rouwdrukwerk (snijden, vouwen etc.). Ook bieden wij unieke producten voor een persoonlijke uitvaart, bijvoorbeeld CandleFoil voor gepersonaliseerde kaarsen en de foliemachine voor extra glans.

Onze gecertificeerde technische dienst verzorgt de installatie en instructie, verricht onderhoud en ondersteunt u 7 dagen in de week, 14 uur per dag bij calamiteiten. Verder verzorgen wij trainingen InDesign en Photoshop, maatwerktrainingen en werkplekondersteuning.

Wij ondersteunen u met alles om van zelf printen een succes te maken.

Plan uw afspraak

Wilt u uw rouwdrukwerk zelf verzorgen, of bent u toe aan een volgende stap? Plan dan nu uw afspraak. U bent van harte welkom in onze showroom, waar u alle apparatuur zelf in werking kunt zien. Naast de mogelijkheid tot een afspraak bij u of bij ons op locatie, bieden wij diverse mogelijkheden voor een afspraak op afstand. 

    Plan een afspraak voor een demonstratie of adviesgesprek

Wat onze klanten zeggen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Tja…… dan is de dag dat je wist dat die zou komen.Een verhuiswagen voor de deur waar 2 enorme apparaten uitkwamen. Een uurtje later 2 techneuten die alles in- en aan elkaar zetten. En het is een heel gevaarte kan ik je verzekeren; ik heb hem al eens onze wasstraat genoemd. De kaarten maken een behoorlijke reis door de printer.Uiteindelijk nadat alles geïnstalleerd was, uitleg gekregen over de werking ervan. De 3 P’s moesten we...

Bouwinus Kadijk, Hulzebus Uitvaartverzorging Groningen

'Het ging niet alleen om een printer, maar om training en ondersteuning'

Rob IJntema - Gooische Uitvaartverzorging

‘d&b geeft een uitvaartondernemer enorme zekerheid voor het zelf aanbieden van rouwdrukwerk.’

Simon Hordijk - De Varenhof Uitvaartzorg

'd&b heeft een goede service en een mooie collectie OKI printers.'

Monuta Haveman

'Kenmerkend voor d&b is kwaliteit en service'

Jan Klaas Faber - Faber Uitvaartzorg

'd&b heeft een zeer goede service en prettige medewerkers. Ze doen goed aan relatieonderhoud. Groot worden is geen kunst, groots blijven wel.'

Ad Reebergen - Uitvaartverzorging Reebergen

Lage printkosten, eerlijk advies en een uitstekende service. d&b grafische techniek is een betrouwbare partner op printgebied. CvK Hervormde Gemeente Zeist is zeer tevreden over de samenwerking met d&b. Gerrit Jan Randewijk:“Ik kon mijn vorige printer na de looptijd van 6 jaar niet overnemen tegen een schappelijke prijs. De aantallen waar wij op ingeschatwaren haalde wij niet meer, maar wij betaalden er wel voor. Onze huidige OKI printer van d&b is in ons eigendom en...

Gerrit Jan Randewijk, CvK Hervormde Gemeente Zeist

‘d&b ontzorgt ons op het gebied van rouwdrukwerk. Voor ons is het het meest efficiënt om het drukwerk (rouwkaarten, liturgieën, dankkaarten) in eigen beheer te hebben, omdat er interessante marges op zitten. d&b leidt onze medewerkers op het gebied van Adobe InDesign op en de uitvaartleiders kunnen de opmaak zelf in vrije uitloopuren verzorgen.'

Henk Visser - Nijboer Uitvaartzorg

‘Voor onderscheidend rouwdrukwerk is de beste printer een must.’

Koop Geersing - Yarden & Geersing