Cyklos GPM 450SA rilmachine

Cyklos GPM 450SA rilmachine

Vouwen door dik en dun

Uw printwerk verzorgt u op verschillende soorten materiaal. Zo produceert u uw kaarten waarschijnlijk op steviger papier. Voor het vouwen van dit soort grovere materialen raden wij u aan om een rilmachine te gebruiken. Een rilmachine gebruikt u om een vouwlijn (ril) te maken in (stevig) papier of karton, dat zonder rillijn lastig in een rechte lijn te vouwen is. Het resultaat: scherpe, rechte vouwlijnen (rillen).

Met onze gebruiksvriendelijke, robuuste rilmachines kunt u ervan op aan dat uw printwerk netjes en precies wordt gerild. Perfect rillen voor vouwen door dik en dun!

De Cyklos GPM 450SA is een halfautomatische elektrische rilmachine die ook kan perforeren. De halfautomatische machine heeft een handmatige stream feed toevoer en automatisch rillen en doorvoeren.

De GPM 450SA is eenvoudig instelbaar tot 9 rillen per vel (tot 0,1 mm nauwkeurig) en beschikt over een touch screen display en geheugen voor 5 vooringestelde jobs. De machine rilt 80 tot 400 g/m2, heeft een werkbreedte tot 45 cm en rilt tot 1.500 vel A4 per uur.

    Plan een afspraak voor een demonstratie of adviesgesprek