Cyklos GPM 450 Speed rilmachine

Cyklos GPM 450 rilmachine

Vouwen door dik en dun

Uw printwerk verzorgt u op verschillende soorten materiaal. Zo produceert u uw kaarten waarschijnlijk op steviger papier. Voor het vouwen van dit soort grovere materialen raden wij u aan om een rilmachine te gebruiken. Een rilmachine gebruikt u om een vouwlijn (ril) te maken in (stevig) papier of karton, dat zonder rillijn lastig in een rechte lijn te vouwen is. Het resultaat: scherpe, rechte vouwlijnen (rillen).

Met onze gebruiksvriendelijke, robuuste rilmachines kunt u ervan op aan dat uw printwerk netjes en precies wordt gerild. Perfect rillen voor vouwen door dik en dun!

Automatisch rillen, perforeren en ponsen tot 2.500 vel A4 per uur doet u met de Cyklos GPM 450 Speed. De machine beschikt over een uniek frictie-feed systeem - waarmee u sneller rilt - touch screen display, geheugenfuncties en een grote werktafel.

De GPM Speed rilt 80 tot 400 g/m2 en heeft een werkbreedte tot 45,7 cm. De machine wordt geleverd met 2 rilwerktuigen, 1 perforatiewerktuig en verrijdbaar onderstel. Optioneel zijn er diverse ponswerktuigen beschikbaar.

    Plan een afspraak voor een demonstratie of adviesgesprek