5 verschillende afbeeldingen die achter elkaar aankomen in een Powerpoint show.

OKI Pro9542: altijd en overal kleur

Uw creativiteit en de aandacht die u besteedt aan uw ontwerpen, moet volledig tot zijn recht komen in het geprinte resultaat. De OKI Pro9542 levert wat u verwacht en de kleuren spatten van ieder materiaal, zelfs van donkere en gekleurde soorten.

Wit én full colour op (donker) gekleurd materiaal

Trouwkaarten op Oud Hollands papier? Witte tekst op een zwart visitekaartje? Opvallende - gepersonaliseerde - verpakkingen? Enveloppen die eruit springen op iedere deurmat? Met de Pro9542 kan het allemaal.

CMYK én wit printen, dat biedt oneindig veel mogelijkheden! De OKI Pro9542 is een veelzijdige 5-kleuren SRA3 laserprinter met wit als eerste kleur, waardoor deze printer het wit onder de kleuren print. Het resultaat? Intense full colour afbeeldingen op (donker) gekleurd materiaal.

Ongekend flexibel

Met de OKI Pro9542 wordt u ongekend flexibel. U bepaalt wat, wanneer, waar en hoe er geprint wordt. Hierdoor kunt u direct inspelen op de behoeften van uw klanten en nét dat stapje extra zetten. Dankzij de ongekende flexibiliteit in materialen worden uw mogelijkheden met de Pro9542 eindeloos. U print op:

  • Allerlei papiersoorten tot 360 grams (320 grams dubbelzijdig), ook met grovere structuren
  • Formaten van 63 mm x 88 mm tot SRA3 en banners tot 1,3 meter
  • Allerlei andere materialen, waaronder folie, kunststof, stickermateriaal etc.
  • U print wit en full colour op zwart papier en andere (donker) gekleurde materialen

Bovenstaande eigenschappen maken de OKI Pro9542 uitermate geschikt voor de productie van uniek en onderscheidend printwerk on demand. En stellen u in staat om een uitgebreide en veelzijdige productportfolio in eigen beheer te produceren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij adviseren u graag over printen met witte toner. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 036 549 05 80, of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In onze unieke showroom kunt u de OKI Pro9542 zelf in werking zien. Plan uw bezoek, of vraag uw gratis inspiratiepakket aan. U bent van harte welkom.