Wanneer kleurkwaliteit en productiviteit ertoe doen

De grafische printers van OKI beschikken standaard over basis kleurbeheerfunctionaliteit (een gebruiker voert dit handmatig uit), waarmee u invloed kan uitoefenen op de afdrukkwaliteit van uw printer. In situaties waar consistente kleuren essentieel zijn (bijvoorbeeld bij terugkerende orders, gebruik van een digitale beeldbank en/of een eigen collectie), of wanneer u print met meerdere printers en/of vanaf meerdere werkplekken, adviseren wij om een kalibratiemeter en/of externe Fiery server bij uw printer aan te schaffen.

Met de externe Fiery server geeft u een professionele invulling aan uw workflow- en kleurbeheer. Wanneer een externe kleurbeheeroplossing in uw geval niet nodig is, maar u wel controle wilt over uw kleurkwaliteit en -consistentie, kunt u uw printer kalibreren met behulp van een kalibratiemeter. Met de kalibratiemeter bereikt u een zo exact mogelijk resultaat (veel betrouwbaarder dan bij optische waarneming) en blijft uw afdrukkwaliteit constant en betrouwbaar.

Hoe werkt de Fiery server?

Met behulp van de kleurmanagementsoftware en een fotospectraalmeter worden alle kleuren ingemeten. De software compenseert vervolgens eventuele afwijkingen van de printer, waardoor uw afdrukkwaliteit constant blijft. Doordat u met de software optimale contrast en kleurinstellingen kunt bereiken, wordt de printkwaliteit consistenter en uw afdrukken nog gedetailleerder.

Met behulp van de kleurmanagementsoftware richt u uw printprocessen zodanig in (denk aan formaten, kleur, lades en uitvoer), dat uw gebruikers met één druk op de knop de juiste afdrukken uit de printer halen. Hierdoor wordt de productiviteit hoger en de kans op fouten kleiner. 

Hoe belangrijk is kleurmanagement voor u?

Vul ons inventarisatieformulier in en wij adviseren u graag vrijblijvend op maat. Wilt u meer informatie over kleurmanagement, neem dan contact met ons op, telefonisch via 036 549 05 80, of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, ontwikkelingen en evenementen!
Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

    Bedrijf:        Achternaam:     Mailinglijsten:   
    Voornaam:    *  E-mailadres: