Wanneer kleurkwaliteit en productiviteit ertoe doen

De grafische printers van OKI beschikken standaard over basis kleurbeheerfunctionaliteit (een gebruiker voert dit handmatig uit), waarmee u invloed kan uitoefenen op de afdrukkwaliteit van uw printer. In situaties waar consistente kleuren essentieel zijn (bijvoorbeeld bij terugkerende orders, gebruik van een digitale beeldbank en/of een eigen collectie), of wanneer u print met meerdere printers en/of vanaf meerdere werkplekken, adviseren wij om kleurmanagementsoftware bij uw printer aan te schaffen.

Met deze software kalibreert u uw printer voor een constante kleurkwaliteit van uw afdrukken en optimaliseert u uw printproces. Wij leveren de kleurmanagementsoftware desgewenst met de benodigde hardware en uiteraard verzorgen wij de installatie en instructie van de software bij u op locatie. 

Hoe werkt het?

Met behulp van de kleurmanagementsoftware en een fotospectraalmeter worden alle kleuren ingemeten. De software compenseert vervolgens eventuele afwijkingen van de printer, waardoor uw afdrukkwaliteit constant blijft. Doordat u met de software optimale contrast en kleurinstellingen kunt bereiken, wordt de printkwaliteit consistenter en uw afdrukken nog gedetailleerder.

Met behulp van de kleurmanagementsoftware richt u uw printprocessen zodanig in (denk aan formaten, kleur, lades en uitvoer), dat uw gebruikers met één druk op de knop de juiste afdrukken uit de printer halen. Hierdoor wordt de productiviteit hoger en de kans op fouten kleiner. 

Hoe belangrijk is kleurmanagement voor u?

Vul ons inventarisatieformulier in en wij adviseren u graag vrijblijvend op maat. Wilt u meer informatie over kleurmanagement, neem dan contact met ons op, telefonisch via 036 549 05 80, of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, ontwikkelingen en evenementen!
Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

    Bedrijf:        Achternaam:     Mailinglijsten:   
    Voornaam:    *  E-mailadres: