Vraag een gratis proefafdruk van je eigen ontwerp aan!

Laat jouw creativiteit niet langer beperken door techniek en onderscheid jezelf met uniek en gepersonaliseerd printwerk. De printers uit de OKI Pro-serie geven jou alle gelegenheid om in het oog springend printwerk te produceren, waar je al jouw creativiteit in kwijt kan. Enkele mogelijkheden van de Pro-serie printers: printen met witte toner, printen met transparante toner en printen op allerlei bijzondere materialen tot 360 grams, met structuur, (donker) gekleurd materiaal, transparant materiaal, kunststoffen, stickermateriaal enzovoort...

Wil je met eigen ogen zien wat onze printers voor jou kunnen betekenen? Ga naar onderstaand formulier en vraag een gratis proefafdruk van je eigen ontwerp aan op materiaal naar keuze! Eerst inspiratie opdoen? Klik hier voor een gratis inspiratiepakket

Wit printen

CMYK én wit printen, dat biedt oneindig veel mogelijkheden! Wij hebben twee 5-kleuren printers in ons assortiment, die allebei hun eigen toepassing hebben. De OKI Pro9542 is een 5-kleuren SRA3 laserprinter met wit als eerste kleur, waardoor deze printer het wit onder de kleuren print. Het resultaat? Intense full-colour afbeeldingen op (donker) gekleurd materiaal. De OKI Pro9541 is ook een 5-kleuren SRA3 laserprinter, maar in deze printer zit wit als laatste kleur, waardoor de Pro9541 het wit óver de kleuren print. Met deze machine print je dus bijvoorbeeld alleen wit op (donker) gekleurde materialen, of full-colour op transparant materiaal.

Glans printen

De witte toner in de OKI Pro9541 is verwisselbaar met een transparante toner. Met de transparante toner licht je bepaalde elementen uit een ontwerp uit, of voorzie je de print van een zachte glans. De transparante toner is in combinatie met UV/blacklight ook te gebruiken voor waardevermeerdering of beveiliging van documenten (certificaten, toegangskaartjes/-bandjes etc.).

Bijzondere materialen

De Pro-serie printers maken je ongekend flexibel, je print op:

  • Allerlei papiersoorten tot 360 grams (320 grams dubbelzijdig), ook met grovere structuren
  • Formaten van 63 mm x 88 mm, tot SRA3 en banners tot 1,3 meter
  • (donker) gekleurde en transparante materialen, waaronder kraftkarton, folie, kunststof, stickermateriaal etc.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de Pro-serie printers voor jou kunnen betekenen? Vraag met onderstaand formulier gratis proefafdrukken van je eigen ontwerp aan op materiaal naar keuze. Onder het kopje handleidingen vind je meer informatie over hoe je jouw ontwerp opmaakt met witte of glans toner.

Wil je meer informatie, of heb je nog vragen? Neem contact met ons op via 036 549 05 80, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvraag proefafdrukken

*Vereist


captcha