Tja…… dan is de dag dat je wist dat die zou komen.

Een verhuiswagen voor de deur waar 2 enorme apparaten uitkwamen. Een uurtje later 2 techneuten die alles in- en aan elkaar zetten. En het is een heel gevaarte kan ik je verzekeren; ik heb hem al eens onze wasstraat genoemd. De kaarten maken een behoorlijke reis door de printer.

Uiteindelijk nadat alles geïnstalleerd was, uitleg gekregen over de werking ervan.
De 3 P’s moesten we goed onthouden. En omdat ik hardnekkig sommige stappen in een programma vergeet heb ik snel een aantekenboekje erbij gehaald en de uitleg beknopt opgeschreven. In eerste instantie de basis principes.
En dan zijn de experts weg en sta je er alleen voor. Een groot touch screen die in de lucht hangt en tot je beschikking staat en de aantekeningen in de hand.
Het is echt wel wennen. Het is ook echt wel spannend.

In het begin wat moeite om nieuwe papierformaten in te voeren terwijl we toch echt alles deden zoals het moest. Gelukkig kon de help-desk op afstand het probleem verhelpen. (Een foutje met de programmatuur geloof ik, wij hadden het in ieder geval wel goed gedaan ………)

En nu zijn we een paar weken verder. Het wordt steeds wat makkelijker en gewoner.
Maar de aantekeningen over hoe het ook al weer ging zijn binnen handbereik.
Maar wat een mooie afdrukken. Zwart is ook echt zwart. De kleuren spreken ook veel meer. Meer diepte, meer scherpte. Toch dezelfde kaart ook nog even op de oude printer afgedrukt. En wat een verschil. Van wat meer dof naar heel veel meer sprankelend. En wat een snelheid. Het afdrukken op de oude printer duurde dusdanig dat je deze gelijk kon vouwen. En nu………forget it. Het gaat echt snel.
Waar je in het begin heel veel moeite moest doen om een liturgie goed af te drukken met de bijbehorende pagina’s, moest vouwen en moest nieten, is deze printer een genot. “Hij schijnt bijna zelf te kunnen denken”. De liturgie zoals je die krijgt aangeleverd als printopdracht geven, omslagpapier en binnenpapier in de bak en even later heb je een keurige, gevouwen liturgie met ook nog een nietje erin. 2 zelfs.

Het kost wat………. Het is een groot apparaat……. De ventilatoren zijn ook niet fluisterstil…… Het opwarmen duurt wat langer.
Maar de kwaliteit en de snelheid maken een heleboel goed. Blij mee !!!

Wat onze klanten zeggen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

'd&b heeft een zeer goede service en prettige medewerkers. Ze doen goed aan relatieonderhoud. Groot worden is geen kunst, groots blijven wel.'

Ad Reebergen - Uitvaartverzorging Reebergen

'Aan de hand van zeer goede ervaringen toen wij nog in loondienst werkten kochten wij na de start van onze eigen uitvaartonderneming vier jaar geleden onze eerste printer bij d&b. Deze maand hebben wij er drie printers bijgekocht waarvan één met ‘finisher’ om automatisch liturgie- en programmaboekjes te kunnen printen, vouwen & nieten. Wederom top advies & keurige installatie. Waarom hebben wij gekozen voor d&b: kleinschalig, eerlijk advies, korte lijnen, al jaren dezelfde betrokken medewerkers...

Jacco van der Laarse & Jaap van der Maarl, Uitvaartzorg De Meer Hoofddo…

‘d&b geeft een uitvaartondernemer enorme zekerheid voor het zelf aanbieden van rouwdrukwerk.’

Simon Hordijk - De Varenhof Uitvaartzorg

'd&b heeft een goede service en een mooie collectie OKI printers.'

Monuta Haveman

‘Voor onderscheidend rouwdrukwerk is de beste printer een must.’

Koop Geersing - Yarden & Geersing

'Het ging niet alleen om een printer, maar om training en ondersteuning'

Rob IJntema - Gooische Uitvaartverzorging

'Kenmerkend voor d&b is kwaliteit en service'

Jan Klaas Faber - Faber Uitvaartzorg

Lage printkosten, eerlijk advies en een uitstekende service. d&b grafische techniek is een betrouwbare partner op printgebied. CvK Hervormde Gemeente Zeist is zeer tevreden over de samenwerking met d&b. Gerrit Jan Randewijk:“Ik kon mijn vorige printer na de looptijd van 6 jaar niet overnemen tegen een schappelijke prijs. De aantallen waar wij op ingeschatwaren haalde wij niet meer, maar wij betaalden er wel voor. Onze huidige OKI printer van d&b is in ons eigendom en...

Gerrit Jan Randewijk, CvK Hervormde Gemeente Zeist

Tja…… dan is de dag dat je wist dat die zou komen.Een verhuiswagen voor de deur waar 2 enorme apparaten uitkwamen. Een uurtje later 2 techneuten die alles in- en aan elkaar zetten. En het is een heel gevaarte kan ik je verzekeren; ik heb hem al eens onze wasstraat genoemd. De kaarten maken een behoorlijke reis door de printer.Uiteindelijk nadat alles geïnstalleerd was, uitleg gekregen over de werking ervan. De 3 P’s moesten we...

Bouwinus Kadijk, Hulzebus Uitvaartverzorging Groningen