OKI Pro8432WT A3 printer met verwisselbare witte en zwarte toner

KLEURRIJK WIT

Uw grafische ontwerpen verdienen de hoogste kwaliteit printtechnologie. De Pro8432WT heeft alles wat u zoekt. Deze A3 printer biedt eindeloze mogelijkheden dankzij de bekroonde witte toner als vierde kleur, op zowel donkere als gekleurde materialen én op transparante media.

Compacte alleskunner

Creatief printen wordt nooit meer hetzelfde dankzij deze compacte alleskunner. Wit krijgt de hoofdrol op elk soort papier en materiaal. Van felgekleurd promotie- en verpakkingsmateriaal tot aan donkere media met witte prints; niets is te gek.

De hoge kwaliteit doet niets af aan de snelheid en het gebruiksgemak. Door zijn mogelijkheden en het eenvoudige gebruik, verdient de printer zichzelf binnen mum van tijd terug. Geef meer kleur aan uw ontwerp met wit; durf te vernieuwen.

Nieuwsgierig geworden?

Als OKI Graphic Arts partner hebben wij ons volledig gespecialiseerd in wit printen op een breed scala aan gekleurde materialen en transparante materialen zoals stickers en folies.

Wanneer u de printer uitsluitend wilt gebruiken voor transferdoeleinden, verzoeken wij u om contact op te nemen met een OKI TMP reseller.