Wit als eyecatcher

Wit is een sprekende kleur. Dat bewijst deze printer. De OKI Pro7411WT biedt eindeloze mogelijkheden dankzij de bekroonde witte toner als vierde kleur, op zowel donkere als gekleurde media én op transparant materiaal.

Wit krijgt de hoofdrol op elk soort papier en materiaal. Van promotie- en verpakkingsmateriaal tot aan donkergekleurde uitnodigingen met witte prints. Het kan allemaal. De hoge kwaliteit doet niets af aan de snelheid. Alles in eigen hand, zodat het allerbeste resultaat behaald wordt.

Kleur én wit

Door de locatie van de witte toner in de printer kan wit over de kleur heen geprint worden. Dit betekent dat u in drie kleuren en wit kunt printen op transparante materialen zoals stickers of folie.

De Pro7411WT biedt alles wat een grafisch ontwerper wenst: eindeloze mogelijkheden zodat uw creaties tot bloei komen. Verwelkom creatieve en commerciële innovatie.

Nieuwsgierig geworden?

Als OKI Graphic Arts partner hebben wij ons volledig gespecialiseerd in wit printen op een breed scala aan gekleurde materialen en transparante materialen zoals stickers en folies.

Wanneer u de printer uitsluitend wilt gebruiken voor transferdoeleinden, verzoeken wij u om contact op te nemen met een OKI TMP reseller.