Midden en Klein Bedrijf

De ontwikkelingen op het gebied van printers volgen elkaar in rap tempo op. Wij begrijpen dat uw printer niet uw eerste prioriteit is, maar dat is hij bij ons wel. Bent u klaar voor de toekomst en haalt u alles uit uw printer wat erin zit? Wij brengen graag voor u in kaart of uw print- en documentoplossing aansluit op de wensen en behoeften van uw organisatie. Aan de hand van onze inventarisatie stellen wij een printoplossing samen die bij ú past.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u met onze Konica Minolta printers een kostenbesparende en veilige oplossing kunnen bieden. d&b staat voor deskundigheid en betrouwbaarheid. Wij willen u graag goed adviseren en van dienst zijn en zo bouwen aan een goede en duurzame relatie.

Multifunctionele printers

Onze multifunctionele (of all-in-one) printers zijn de spil van uw organisatie. U print, scant, kopieert en faxt met één compacte, betrouwbare en gebruiksvriendelijke machine. De printers laten zich gemakkelijk integreren in ieder netwerk en kunnen meerdere opdrachten tegelijkertijd verwerken.

Office printers

Onze office printers combineren een uitstekende printkwaliteit, met productiviteit en een groot gebruiksgemak. De printers leveren kwalitatief hoogwaardig printwerk in zowel kleur als zwart/wit en verwerken verschillende papierformaten van A6 t/m A4 en aangepaste formaten.

Bekijk hier ons assortiment

Wilt u advies en/of meer informatie over onze printers? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.