VGO-dag dinsdag 17 april a.s.

Een groep mensen die aan het socializen zijn.

Dinsdag 17 april a.s. treft u ons op de derde editie van de VGO-dag. De VGO-dag is een vakgenoten bijeenkomst voor uitvaartprofessionals met inspirerende sprekers. Bezoek de standhouders, geniet van de lunch en ontmoet, leer en spreek met elkaar.

's Middags is er een forum onder leiding van een gespreksleider en er is veel ruimte voor ontmoetingen en gesprekken. De sprekers van deze dag zijn: 

Frank van de Goot

Frank is geregistreerd klinisch en forensisch patholoog en heeft jarenlang ervaring op het gebied van obductiepathologie, forensische pathologie, reconstructies, letseldatering, onderwijs en onderzoek. Frank geeft een lezing over de bewustwording van mogelijk niet natuurlijk overlijden en het herkennen hiervan.

Mr. Trijnie Lukassen-Beije

Trijnie heeft zich ruim 14 jaar als kandidaat-notaris gefocust op de juridische kant van erfenissen maar het is zoveel méér. Bij erfenissen komen geld, goederen, mensen en emoties op een bijzondere manier samen. Trijnie vertelt meer over haar ervaring en ze geeft handvatten hoe u zich als uitvaartverzorger kunt voorbereiden op vragen van nabestaanden.

Wij ontmoeten u graag op de VGO-dag, klik hier om uzelf in te schrijven!