'Noviteiten tijdens VTU Vakdag Gorinchem'

De onderscheidende nieuwe ES9541 5-kleurenprinter
Tijdens de VTU-vakdag op de stand van d&b, de innoverende en onderscheidende grafische vijfkleuren-printer, de ES9541. U kunt zich met deze printer onderscheiden in de markt, wit printen op zwart papier of bijv. een glanslaag aanbrengen op een foto behoort nu tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn de aanvullende specificaties een 'musthave' voor het produceren van het aanbod aan rouwpapier.

XF kleurmanagementsoftware
d&b grafische techniek levert grafische kleurbeheer software voor het 'voorspelbaar' produceren van rouwdrukwerk. Middels een live demonstratie kan men zich overtuigen van de voordelen van kleurmanagement. Deze software kan werkstromen vergaand automatiseren om zodoende een voorspelbaar printproces te kunnen garanderen.

Tevens kan men met deze software, voorinstellingen maken voor het printen van de diverse papiersoorten. Voor een uitvaartonderneming is dit een 'ontzorgend' softwarepakket. Nadenken over bepaalde instellingen is niet meer nodig. Deze zitten in de werkstroom opgesloten.

Aanvullend product voor hogere SRA3 producties
d&b grafische techniek is een partnership aangegaan met Konica Minolta. Konica Minolta zocht naar een 'echte' branchepartner met een bewezen staat van dienst. d&b zocht naar een aanvullend product en passende leverancier. De uitvaartbranche is continu in beweging en daarom veranderen in veel situaties ook de wensen en eisen.

d&b wil inspelen op de behoeften die deze veranderingen met zich meebrengen!

 

 

 

 

 
Afwerkapparatuur, van eenvoudig tot volautomatisch!
Ook kunnen wij u informatie verstrekken over het snijden, rillen en vouwen van uw rouwdrukwerk. Wij geven u een geheel vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

 

 

 

 

Graag begroeten wij u 2 oktober a.s. op onze stand 141!