Een boost voor u én uw printwerk!

Rituals producten die op een tafel en een zacht kleedje staan.

Ook dit jaar hebben wij in aanloop naar de drukke feestdagen weer een heerlijke eindejaarsactie op de OKI Pro9431 voor u!

Wanneer u in de actieperiode t/m 31 december a.s. een OKI Pro9431 aanschaft, ontvangt u naast een aantrekkelijke korting op de aanschafprijs van de printer een schitterend geschenkpakket van Rituals om uzelf of een ander te verwennen.

Rituals verwenpakket

Geef uzelf een energieboost tijdens de koudste en donkerste dagen van het jaar. Met dit prachtige geschenkpakket brengt u warmte, licht en welzijn in het koude seizoen. Verwen uzelf met de drukke feestdagen in het vooruitzicht en mogen al uw wensen uitkomen.

Geef ook uw printwerk een boost

Geef naast uzelf ook uw printwerk een boost met de OKI Pro9431! Met deze printer haalt u alles in huis om uniek, onderscheidend en gepersonaliseerd drukwerk te produceren. De gebruiksvriendelijke Pro9431 brengt grafisch en creatief printen voor iedereen binnen handbereik. Zelf printen wordt vanaf zeer lage aantallen rendabel en met de starttoner in de machine verdient u uw investering in de printer al ruimschoots terug.