Bezoek ons op de Regiobeurs Uitvaart 11 april

Regiobeurs Uitvaart 2018

Wij nodigen u uit voor een bezoek aan de Regiobeurs Uitvaart op woensdag 11 april a.s. in het Aviodrome in Lelystad. Op deze unieke locatie die pure luchtvaarthistorie ademt, kunt u als professional in de uitvaartbranche netwerken en de laatste innovaties bekijken.

Het verzorgen van uw eigen rouwdrukwerk biedt veel voordelen. U onderscheidt uzelf met uniek rouwdrukwerk, u kunt uw klanten gepersonaliseerde producten aanbieden en u houdt zelf controle over de kwaliteit en het proces. U kunt onafhankelijk en flexibel ondernemen en de kostprijs van uw rouwdrukwerk gaat omlaag. Tijdens uw bezoek aan onze stand, informeren wij u graag verder!

U bent van harte welkom van 10.00 tot 21.00 uur en na online registratie via www.regiobeurs.com is de beurs gratis toegankelijk.

De regio in
De Regiobeurs Uitvaart wordt sinds 1991 georganiseerd door gerenommeerde toeleveranciers aan de uitvaartbranche. 'De Regiobeurs Uitvaart komt naar ondernemers toe, de exposanten werken door heel Nederland en bieden allemaal hoogwaardige producten en dienstverlening', vertelt Frederik de Bonte, voorzitter van de Stichting Regiobeurs Uitvaart. 'Iedereen vertegenwoordigt een schakel in de keten en is complementair aan de ander. Daarmee is de Regiobeurs inmiddels een belangrijk en inspirerend netwerkevenement voor de uitvaartbranche.'

Kijk voor meer informatie op: www.regiobeurs.com