Bespaar tot 30% op uw printkosten!

Bij de keuze van een goede printoplossing wilt u functionaliteiten die belangrijk zijn voor u als gebruiker maar helaas krijgt u vaak ook functionaliteiten geleverd die voor u helemaal niet relevant zijn.

Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over het aantal prints er bij u geprint wordt op A3 formaat? Gemiddeld genomen is dat maar 2% en dat betekent dat een A3 copier of multifunctional in veel gevallen verre van efficiënt en onnodig duur is! Daarbij bent u vaak ook nog eens afhankelijk van langlopende contracten.

Wij leveren producten en oplossingen van OKI die rekening houden met uw specifieke (veranderende) vraag naar print- en scancapaciteit, veiligheidseisen, mobiele ontwikkelingen, document managementoplossingen en transparantie waar het uw maandelijkse kosten betreft.

Kostenbesparend

Zo bespaart u met OKI Smart Managed Document Solutions al snel tot 30% op uw printkosten en is de printkwaliteit door het toepassen van LED-technologie uitmuntend. Deze LED-heads hebben geen beweegbare delen waardoor de printers solide en uiterst betrouwbaar zijn.

De filosofie die zorgt voor een uitstekende bedrijfsvoering:

Eenvoud – het apparaat moet eenvoudig te gebruiken zijn.

Solide – het apparaat moet robuust, goed en betrouwbaar zijn.

Slim – het apparaat moet intuïtieve functies hebben om afdruk- en documentbeheer eenvoudig te maken.

3 jaar garantie!

Op OKI machines krijgt u gratis 3 jaar next business day onsite garantie. Dat is iets wat onze klanten vertrouwen geeft. En mocht u onverhoopt toch met een probleem of vraag zitten, dan kunt u bij de specialisten van d&b grafische techniek terecht.

Een Flevolands bedrijf in Zeewolde dat alweer 19 jaar actief op het gebied van printoplossingen is onder het credo: UNIEK IN SERVICE. Wij zijn inmiddels 12 jaar partner van OKI en kunnen ons volledig vinden in de visie van OKI waar service ook altijd hoog in het vaandel staat. Daarnaast leveren wij aanvullende service-componenten voor omgevingen die dit nodig achten.

Gratis scan(inventarisatie)

Eén van onze collega’s van de binnendienst zal u binnenkort bellen en vragen of ze een korte inventarisatie bij u mogen uitvoeren. Hieruit zal dan naar voren komen of uw printoplossing efficiënt genoeg is of dat u hierop veel kunt besparen.