U wilt zich onderscheiden in de markt?

d&b grafische techniek introduceert de nieuwste Executive serie printers met XF software. Met deze nieuwe lijn bent u nog beter in staat om uw klanten superieur en voorspelbaar printwerk te garanderen.

In de loop der jaren heeft d&b op het gebied van grafische techniek en software toepassingen zoveel ervaring opgebouwd, zodat wij exact weten waar we toegevoegde waarde kunnen bieden als het gaat om Excellent Printwerk.

De Fiery XF software zorgt voor een optimaal kleurmanagement en een geautomatiseerde werkstroom. Accuraat kleurbeheer wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van kleurmetingen, met geavanceerde steun- en proces-kleur optimalisatie. Dit geeft de mogelijkheid om eenvoudig, nauwkeurige en voorspelbare printafdrukken te maken. Een geautomatiseerde werkstroom vereenvoudigt het afdrukken van taken doordat alle gewenste print- en kleur-instellingen al zijn vastgelegd. Tevens worden foutafdrukken en insteltijd gereduceerd. De software is uit te breiden met de optie voor het maken van kleurprofielen en om kleur verificatie van druk- en print-werk uit te voeren.

Mocht u al geïnvesteerd hebben in de basismachine m.a.w. de OKI ES9431 / OKI ES9541, dan kan de XF software alsnog worden geïnstalleerd en geïnstrueerd.