De OKI printers gaan Pro

Met de introductie van de Pro-serie brengt OKI digitaal printen naar een nieuw niveau. De machines in de Pro-serie zijn speciaal ontwikkeld voor grafisch en creatief printwerk.

Adembenemende HD printkwaliteit wordt gecombineerd met hoge printsnelheden, een aantrekkelijke TCO en een ongeëvenaarde flexibiliteit op het gebied van te printen media, om u in staat te stellen alles uit uw printer te halen. Printwerk dat u voorheen uit moest besteden en alleen mogelijk was met behulp van dure apparatuur, verzorgt u nu gewoon zelf, wanneer u maar wilt!

De nieuwe standaard voor veelzijdigheid en flexibiliteit
Met de Pro printers heeft u volledige controle over uw printwerk. Met als resultaat verbluffende High Definition kleurenafdrukken, kleurendiepte en de scherpste, meest levendige afdrukresultaten. De combinatie van supplies met een zeer hoge capaciteit, een scherpe aanschafprijs en laag energieverbruik maken de Pro machines zeer kostenefficiënt. En met snelheden tot 50ppm hoeft u geen concessies te doen tussen snelheid en kwaliteit.

Meer kleur met wit
Met witte toner (Pro9541/Pro9542) print u ook op donkere, gekleurde en transparante media. Denk bijvoorbeeld aan (familie)drukwerk op (donker) gekleurde media, verpakkingsmateriaal of (raam)stickers.

Geef glans aan uw ontwerp
Met spot vernis (Pro9541) kunt bepaalde elementen uit uw ontwerpen laten springen, of uw gehele ontwerp van een zachte glans voorzien, voor adembenemende afdrukresultaten. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes of fotografie.

Ongekende mediaflexibiliteit
De Pro machines onderscheiden zich op het gebied van hun ongeëvenaarde mediaflexibiliteit:

  • Allerlei papiersoorten tot 360 grams, ook met grovere structuren, bijvoorbeeld Oud Hollands
  • Formaten van 63 mm x 88 mm tot SRA3, maar ook banners van 1,3 meter
  • Andere materialen, waaronder ons bijzondere CandleFoil

OKI Pro9431 OKI Pro9541 OKI Pro9542