Duplo DBM-150 vouwhecht en trimsysteem

Boek tijdwinst met huisgemaakt printwerk

Een boekje of brochure maken is zo gedaan met onze compacte boekjesmaker. Of het nu gaat om de programmaboekjes voor een uitvaart of een glimmende brochure met een spontane kortingsactie; u wilt uw klanten altijd zo goed en snel mogelijk van dienst zijn.

Met onze gecombineerde vouw- en hechtmachine beschikt u over een gebruiksvriendelijk apparaat. Daarmee waarborgt u de hoge kwaliteit en boekt u tijdwinst; u hoeft niks meer uit te besteden. Het eenvoudige gebruik doet niets af aan het optimale resultaat, namelijk professioneel afgewerkte boekjes in verschillende formaten.

Alleen het beste is goed genoeg voor uw klanten en zo denken wij er ook over. Met de boekjesmaker heeft u volledige controle over het produceren van printwerk. Dat werkt.

De Duplo DBM-150 boekjesmaker kan een groot aantal toepassingen verwerken. Hij is geschikt voor velformaten van 120 mm x 210 mm tot 320 mm x 460 mm en papiergewichten van 64 g/m² tot 300 g/m². De Duplo DBM-150 boekjesmaker verwerkt tot 2.400 boekjes per uur.

    Plan een afspraak voor een demonstratie of adviesgesprek