Supplies bestellen

Alle supplies van courante OKI en Konica Minolta printers zijn bij ons vanuit voorraad leverbaar.
Wanneer uw bestelling voor 15.00 uur bij ons binnen is, wordt deze dezelfde dag verzonden.

Via het volgende formulier is het mogelijk uw supplies via onze website te bestellen. Bestelformulier

U kunt uw supplies bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 036 549 05 80 (keuze 1).

Supplies afvoeren (OKI)

Stuur uw gebruikte kleurentonercartridges gratis retour voor financiële steun aan Save the Children.

Ter ondersteuning van uw en onze bijdrage aan een leefbare maatschappij, kunt u via d&b grafisch printen gratis gebruik maken van het OKI-programma voor het inzamelen van gebruikte kleurentonercartridges. Behalve het helpen verminderen van nadelige effecten op het milieu, wordt er met dit programma ook een liefdadigheidsinstelling gesteund, in de vorm van een financiële ondersteuning aan Save the Children. Des te meer er in dit retour-programma wordt ingezameld, des te groter de ondersteuning. Oftewel: als u al uw lege tonercartridges retourneert, steunt u hiermee direct dit goede doel. Gebruik de met kleurentoners meegeleverde verzendzak. Nieuwe kleurentoners worden geleverd met een verzendzak. Voor het retour zenden van cartridges in de verzendzak dient u de volgende vijf stappen op te volgen.

  • Plaats de gebruikte cartridge(s) in de verzendzak.
  • Sluit de verzendzak door middel van de sluitstrip.
  • Stop de verzendzak met daarin de gebruikte cartridge(s) terug in de doos waarin uw nieuwe toners zaten en plak de doos dicht.
  • Download het verzendetiket voor GRATIS verzending en plak dit op de doos.

Download hier het verzendetiket.

Wij verzoeken u om meerdere lege cartridges (en indien van toepassing volle resttonerkits) zoveel mogelijk als één pakket retour te zenden. U doet dit door meerdere dozen aan elkaar te plakken en daar het verzendetiket op te plakken. Dit is niet alleen veel efficiënter, maar ook de belasting van het milieu, veroorzaakt door het transport van de retourzendingen, wordt hiermee beperkt.(Het Retour Verbruiksmaterialen Programma is alleen van toepassing op monochroom- en kleurentonercartridges (drums en toners).
Fusers en Transportbanden vallen niet onder dit programma en dienen niet ingestuurd te worden.) 

Namens d&b grafisch printen, OKI én Save the Children... bedankt