Haal alles in huis voor onvergetelijk rouwdrukwerk

Ongeacht uw bedrijfsgrootte of aantal uitvaarten per jaar, ligt een rouwdrukwerkprinter binnen handbereik. Met onze printoplossingen op maat is zelf printen vanaf 200 kaarten per jaar rendabel en met de starttoner in de printer verdient u uw investering ruimschoots terug. 

Mooi rouwdrukwerk is voor de nabestaanden een dierbare herinnering

Met de innovatieve OKI printers uit de grafische Pro-serie haalt u alles in huis om uniek, onderscheidend en gepersonaliseerd rouwdrukwerk te produceren. De printers in ons assortiment zijn speciaal ontwikkeld voor grafisch en creatief printwerk. Ze combineren adembenemende HD printkwaliteit met hoge snelheden en een aantrekkelijke TCO.

Verder onderscheiden de printers zich op het gebied van hun ongeëvenaarde mediaflexibiliteit: 

 • Papiersoorten tot 360 grams (320 grams dubbelzijdig), ook met grovere structuren zoals Oud Hollands
 • Formaten van 63 mm x 88 mm, tot SRA3, maar ook banners van 1,3 meter
 • Andere materialen, waaronder ons bijzondere CandleFoil

Deze eigenschappen maken de OKI printers uitermate geschikt voor de productie van rouwdrukwerk.

De juiste printoplossing

Een goede printoplossing houdt wat ons betreft niet op bij de aanschaf van een printer. Daarom bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten rond uw printer, waarmee u uw eigen rouwdrukwerk verzorgt van start tot finish!

Naast printers, leveren wij alle verbruiksmaterialen (toners etc.) voor uw printer vanuit voorraad en kunt u bij ons terecht voor accessoires en diverse afwerkapparatuur, toegespitst op de productie van rouwdrukwerk. Verder hebben wij een aantal unieke producten in ons assortiment, waarmee u een uitvaart nog persoonlijker maakt.

Wij bieden een uniek pakket aan diensten rond uw printer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan installatie en instructie, (preventief) onderhoud, ondersteuning bij vragen en calamiteiten en trainingen op het gebied van de opmaak van uw rouwdrukwerk en de bediening van uw printer. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij adviseren u graag over het verzorgen van uw eigen rouwdrukwerk! U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 036 549 05 80, of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u geïnspireerd worden? Vraag dan ons inspiratiepakket met printvoorbeelden aan!

Uiteraard bent u van harte welkom voor een demonstratie in onze showroom in Zeewolde, klik hier om een afspraak in te plannen!

Onze selectie voor u

   
         
Deze printer biedt u unieke mogelijkheden voor onderscheidend rouwdrukwerk: print met witte toner op donker papier!   Een veelzijdige grafische alleskunner, waarmee u moeiteloos professioneel en gepersonaliseerd rouwdrukwerk produceert   De meest compacte A3 kleurenprinter in zijn klasse, waarmee u snel en betrouwbaar uw rouwdrukwerk professioneel verzorgt

Wat onze klanten zeggen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

'd&b heeft een goede service en een mooie collectie OKI printers.'

Monuta Haveman

'Het ging niet alleen om een printer, maar om training en ondersteuning'

Rob IJntema - Gooische Uitvaartverzorging

‘d&b geeft een uitvaartondernemer enorme zekerheid voor het zelf aanbieden van rouwdrukwerk.’

Simon Hordijk - De Varenhof Uitvaartzorg

‘Voor onderscheidend rouwdrukwerk is de beste printer een must.’

Koop Geersing - Yarden & Geersing

'Kenmerkend voor d&b is kwaliteit en service'

Jan Klaas Faber - Faber Uitvaartzorg

‘d&b ontzorgt ons op het gebied van rouwdrukwerk. Voor ons is het het meest efficiënt om het drukwerk (rouwkaarten, liturgieën, dankkaarten) in eigen beheer te hebben, omdat er interessante marges op zitten. d&b leidt onze medewerkers op het gebied van Adobe InDesign op en de uitvaartleiders kunnen de opmaak zelf in vrije uitloopuren verzorgen.'

Henk Visser - Nijboer Uitvaartzorg

'd&b heeft een zeer goede service en prettige medewerkers. Ze doen goed aan relatieonderhoud. Groot worden is geen kunst, groots blijven wel.'

Ad Reebergen - Uitvaartverzorging Reebergen