Uw eigen drukkerij in huis

Met onze printoplossingen op maat is - ongeacht uw bedrijfsgrootte of aantal uitvaarten per jaar - een eigen rouwdrukwerk printer voor iedereen binnen bereik en het zelf verzorgen van uw rouwdrukwerk biedt een zeer interessant verdienmodel.

Met uw eigen printer verzorgt u, naast unieke rouwkaarten, een scala aan printwerk zelf. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke enveloppen, dankkaartjes/bidprentjes, programmaboekjes/liturgieën, gepersonaliseerde kaarsen en banners of kistlopers. Naast rouwdrukwerk print u ook flyers, brochures, uitnodigingen, briefpapier, visitekaartjes; u heeft uw eigen drukkerij in huis.

Uw rouwdrukwerk zelf produceren biedt alleen maar voordelen

U legt zelf als geen ander de emoties van de nabestaanden in het rouwdrukwerk, dus waarom zou u dit belangrijke werk uitbesteden? Door uw rouwdrukwerk zelf op te maken wordt het puur en persoonlijk. U maakt uw eigen, unieke rouwdrukwerk en hiermee onderscheidt u uzelf. Stel uw eigen collectie samen en bespaar hierdoor tevens op voorraad.

U produceert uw rouwdrukwerk flexibel en onafhankelijk van derden. Hiermee bespaart u tijd en geld en houdt u zelf controle over het proces en de kwaliteit. Ook heeft u zelf in de hand hoe duurzaam u produceert. Zelf opmaken en printen scheelt bijvoorbeeld heen en weer rijden, wat weer bijdraagt aan een beter milieu. 

Aan d&b heeft u meer

Een goede printoplossing houdt niet op bij de aanschaf van een printer. Daarom ondersteunen wij u met een uniek pakket aan producten en diensten rond uw printer. Uiteraard toegespitst op de uitvaartbranche en de productie van rouwdrukwerk.

Naast printers en accessoires, leveren wij alle supplies voor uw printer vanuit voorraad en kunt u bij ons terecht voor apparatuur t.b.v. de afwerking van uw printwerk (snijden, vouwen etc.). Ook bieden wij unieke producten voor een persoonlijke uitvaart, bijvoorbeeld CandleFoil voor gepersonaliseerde kaarsen en de foliemachine voor extra glans.

Onze gecertificeerde technische dienst verzorgt de installatie en instructie, verricht onderhoud en ondersteunt u 16/7 bij calamiteiten. Verder verzorgen wij trainingen InDesign en Photoshop, maatwerktrainingen en werkplekondersteuning.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij adviseren u graag over het verzorgen van uw eigen rouwdrukwerk. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 036 549 05 80, of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In onze unieke showroom kunt u alle apparatuur zelf in werking zien. Plan uw bezoek, of vraag uw gratis inspiratiepakket aan. U bent van harte welkom.

Onze selectie voor u

   
         
De meest compacte A3 kleurenprinter in zijn klasse, waarmee u snel en betrouwbaar uw rouwdrukwerk professioneel verzorgt   Een veelzijdige grafische alleskunner, waarmee u moeiteloos professioneel en gepersonaliseerd rouwdrukwerk produceert   Een professionele en multifunctionele SRA3 kleurenprinter waarmee u hoogwaardig grafisch rouwdrukwerk produceert in grote aantallen

Wat onze klanten zeggen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

‘d&b geeft een uitvaartondernemer enorme zekerheid voor het zelf aanbieden van rouwdrukwerk.’

Simon Hordijk - De Varenhof Uitvaartzorg

'd&b heeft een zeer goede service en prettige medewerkers. Ze doen goed aan relatieonderhoud. Groot worden is geen kunst, groots blijven wel.'

Ad Reebergen - Uitvaartverzorging Reebergen

‘d&b ontzorgt ons op het gebied van rouwdrukwerk. Voor ons is het het meest efficiënt om het drukwerk (rouwkaarten, liturgieën, dankkaarten) in eigen beheer te hebben, omdat er interessante marges op zitten. d&b leidt onze medewerkers op het gebied van Adobe InDesign op en de uitvaartleiders kunnen de opmaak zelf in vrije uitloopuren verzorgen.'

Henk Visser - Nijboer Uitvaartzorg

'Kenmerkend voor d&b is kwaliteit en service'

Jan Klaas Faber - Faber Uitvaartzorg

'd&b heeft een goede service en een mooie collectie OKI printers.'

Monuta Haveman

‘Voor onderscheidend rouwdrukwerk is de beste printer een must.’

Koop Geersing - Yarden & Geersing

'Het ging niet alleen om een printer, maar om training en ondersteuning'

Rob IJntema - Gooische Uitvaartverzorging