Uniek in Service

d&b grafisch printen is in 1996 gestart vanuit de gedachte dat service, snelheid, kwaliteit en continuïteit de ideale combinatie is. Deze gedachte is vandaag nog steeds de kern van onze zaak! Inmiddels zijn wij nu 20 jaar leverancier van innovatieve printoplossingen.

Wij zijn leverancier van OKI printers. OKI loopt voorop op het gebied van revolutionaire technologische ontwikkelingen. Zo was OKI in 2012 de eerste producent en aanbieder van printers met witte toner. In 2014 gevolgd door een printer waarmee wit of clear coat geprint kan worden. In 2016 heeft OKI wederom een innovatie op printergebied: de NEON printer.

Dankzij deze ontwikkelingen krijgt u mogelijkheden binnen handbereik die u vroeger moest uitbesteden, of die alleen mogelijk waren met behulp van dure apparatuur. Wij zetten de innovatieve producten van OKI graag in om u zo succesvol mogelijk te maken!

U mag als klant meer van ons verwachten dan het leveren van een printer en toebehoren. Wij staan u graag bij met een uniek pakket aan advies, service en dienstverlening rondom uw printer. Wij denken met u mee, om zo tot een printoplossing te komen die perfect aansluit op uw specifieke wensen en behoeften. Dankzij deze printoplossing kunt u vervolgens zorgeloos uw printwerk in eigen beheer verzorgen en uzelf onderscheiden in uw branche.

Neem contact met ons op